Welcome to BAPE® world!

BAPE.COM先行発売スタート! 送料無料キャンペーンも延長決定!

BAPE.COMにて毎週金曜日に新商品の先行販売をスタート。ご自宅にいながら新商品が手に入るチャンス。

このたび、「A BATHING APE®」のオフィシャルウェブストア「BAPE.COM」にて、新商品の先行発売をスタートいたします。毎週土曜日に発売していた「BAPE®」の新作アイテムが、「BAPE.COM」限定で金曜日から販売スタート。外出が困難なお客様も、ご自宅にいながらオンラインで最新のアイテムを購入することが可能です。
さらにご好評をいただいている「送料無料キャンペーン」も5月11日まで延長決定!

New products will be available for pre-launches on A BATHING APE®’s official web store, BAPE.COM.
BAPE® items that drop every Saturday will now be available on Fridays, exclusively on “BAPE.COM”.
Customers who have trouble visiting our store can shop at their fingertips online and the popular “Free Shipping Campaign” will be extended until May 11th!

「BAPE®」に加え「AAPE」、「BAPY®」、「BABY MILO® STORE」の最新ニュース配信、ウェブストア限定アイテムなどのコンテンツを豊富に取り揃え、安心してオンラインショッピングを楽しむことができます。この機会に「A BATHING APE®」のオフィシャルウェブストア「BAPE.COM」をどうぞご利用ください。みなさまのアクセスをお待ちしております。

In addition to BAPE®, the latest news for “AAPE”, “BAPY®”, “BABY MILO® STORE”, web store limited items, and more are available at A BATHING APE®’s official web store .

BAPE.COM Information

海外からのアクセスは下記からお願いいたします。
Please visit the following pages if you live outside of Japan

USのお客様はこちら
For customers in the US

FRANCEのお客様はこちら
For customers in France

そのほかの地域の方はこちら
For customers in other countries

※各国のウェブストアによって提供するサービスが異なります。ご注意ください。
*Please note that services offered vary depending on the web store in each country.