Straight Heat Ent

R&B好き集合!和の風情漂うR&Bナイト、浅草で開催

海外インバウンド・旅行者・お一人様歓迎、公式LINE登録で入場無料

浅草R&Bナイト 8月24日  18時〜23時

近年、世界的に再燃し各地で盛り上がりを見せるR&Bミュージック

そんな中、和のテイスト溢れる焼酎バーCowabungaでR&Bナイトが開催されます。

元寿司屋のカウンターを改装し、店内にはブラック・ミュージックを彷彿とさせるアイテムが飾られている、粋でユニークなバーCowabunga。日本の風情漂う浅草で焼酎や日本酒を飲みながら各年代のR&Bが楽しめる、R&B好きには至福の時間!本場ニューヨークでも経験を積んだ素晴らしいゲストDJがプレイする音楽で、地元の方から海外の方まで、国籍・世代問わず楽しめる一夜、浅草の夜をR&Bで彩ります。

Cowabunga

日程:8月24日  18時〜23時

場所:Cowabunga 東京都台東区西浅草2−2−6

海外インバウンド・旅行者・お一人様歓迎

特典:公式LINEに追加して頂いた方にスペシャルR&Bプレイリストと入場無料クーポンをプレゼント!

公式LINE追加後、トーク画面に「ASAKUSA」と打っていただいたら特別R&Bプレイリストが送られてきます。https://lin.ee/Q8US7Wo

入場料金:500円(公式LINE登録で無料)

主催:Straight Heat / Bar Cowabunga

出演:Diamond Nutz, JP-ONE, DJ Fourd Nkay

ENGLISH :

Bon Odori Weekend R&B Night in Asakusa!!

On the weekend of Bon Odori, R&B Night will be held at Cowabunga, a shochu bar in Asakusa. Cowabunga is a unique bar that was renovated from the counter of a former sushi bar and decorated with items take you to 90s Hiphop and Reggae cultures. This will be a great experience for R&B fans in Japan, as they can enjoy R&B with Japanese shochu and sake! This is a deep local spot that you won't find in tourist guidebooks. Please come and mingle with Asakusa residents!! If you use and add a friend on LINE, It’s going to be free for the entrance.(send us “ASAKUSA” on chat of LINE https://lin.ee/Q8US7Wo )

メディアユーザー新規登録無料

音楽芸能